4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Domowy mazurek z kremem tahini na Wielkanoc. Sekret smaku tkwi w solonym karmelu. Wypróbuj przepis na obłędny deser

Śmietanka Łaciata 30 procent

Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o zawartości tłuszczu 30 procent.

Zobacz również

Policjanci podsumowali akcję "Prędkość". 104 kierujących jechało za szybko

Policjanci podsumowali akcję "Prędkość". 104 kierujących jechało za szybko

Nowa przestrzeń socjalna w Prokocimiu dla pracowników MPK

Nowa przestrzeń socjalna w Prokocimiu dla pracowników MPK

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód